Grey Wizard

greywizard-logo

Teljes körű weboldal, API és DDoS védelmi szolgáltatás

A Grey Wizard weboldalak, webshopok és API-k védelmét biztosító, non-stop felügyelt szolgáltatás, ami megóvja internetes jelenlétét a DDoS túlterheléses támadásoktól és adatlopásoktól. A mesterséges intelligencián alapuló web application firewall (WAF) és az Európai Unión belül lévő adatközpontok teszik ideális európai web-biztonsági megoldássá.

Többszintű DDoS védelem

A túlterheléses DDoS támadások napokra lelőhetik a honlapját, így teljesen elérhetetlenné válik a vásárlók és látogatók elől. A Grey Wizard minden típusú és szintű DDoS támadás ellen védelmet nyújt, gyorsítja és biztosítja a weboldala állandó elérhetőségét.

M.I.-alapú Web Application Firewall

A fejlett, mesterséges intelligencia alapú WAF megvédi a weboldalt a célzott támadásoktól. A Grey Wizard távol tartja a hekkereket a fontos tranzakciós, vásárlási és személyes adatoktól, amelyek már a GDPR alá is tartoznak.

Non-stop felügyelt szolgáltatás

A Grey Wizard nagy teljesítményű Content Distribution Network (CDN) 100%-os elérhetőségi garanciával és non-stop emberi felügyelettel. Az ügyfélszolgálat átlagos válaszideje a technikai kérdésekre mindössze 6 perc.

Mindössze 5 perc alatt aktiválható!

Próbálja ki a Grey Wizard védelmét! A mindössze pár perces aktiválást követően már élvezheti is a CDN nyújtotta villámgyorsan betöltődő, biztonságos weboldalt. Csak adja meg a megvédendő website nevét és mi az első hónapot ingyenesen biztosítjuk!

award-csa-badge

Induló árunk nettó 99 000 Ft /hó/weboldal