IT infrastruktúra

ICT infrastruktúra megoldásaink

Az Infokommunikáció területén többféle hálózatos-, biztonsági és szerver megoldást kínálunk.

A10 Networks logo_s[1]

Az A10 Networks alkalmazás-gyorsító, terhelés-elosztó és DDoS-védelmi megoldásai honlapjait és felhőjét megbízhatóvá, villámgyorssá teszik, miközben megvédik a legveszélyesebb hálózati támadásoktól.

vectra.ai Vectra Networks

A Vectra Networks mesterséges intelligenciája felfedez minden aktív, rejtett kibertámadást és lehetőséget biztosít azonnali reakcióra, vagy akár automatikus védekezésre.

Szerver Webáruház

Eredeti HP, IBM, Dell szerver, tároló és hálózati eszközök beszerzése Magyarországi szervizgaranciával, megfizethető árakkal, felújított- és új kivitelben, gyorsan és gazdaságosan a Szerver webáruházból.

stormshield_logo_204x204

Stormshield ipari tűzfal

A SCADA‐védelem, az ipari hálózatok és a kritikus infrastruktúrák védelme egyre nagyobb hangsúlyt kap a kiberfenyegetések fejlődésével amihez a Stormshield átfogó és mindenekelőtt megfizethető ipari védelmet képes szállítani.

wallix-logo-connection-1[1]

WALLIX privilegizált felhasználó kezelés

Rendet tesz a kritikus szerverekkel és erőforrásokkal végzett munkában. WALLIX-on keresztül lépnek be a szerverekre, amelyek jelszavát is a rendszer kezelheti. A teljes munkamenet kereshető és visszanhézhető megfelelve a jogi előírásoknak.