Microsoft Teams

Bemutatkozik a Microsoft Teams

A megnövekedett információ mennyiség a legtöbb cég életében fókuszvesztést okoz. Egy elveszett post-it, egy email, amin átsiklottunk, vagy egy válasz, ami későn érkezett meg a kollégától, könnyedén, akár forintosítható kár formájában jelentkezik a cég számára. Napjaink üzleti világában az agilitás, egy cég gyors reakcióképessége kiemelten fontossá vált, amihez meg kell találnunk a megfelelő támogató eszközöket, a Microsoft ezért alkotta meg a Teams alkalmazást, ami új kommunikációs és együttműködési központunkká válhat, tehermentesítve a postafiókunkat.

Mire jelent megoldást a Teams?

Privát és csoport chat megoldás

Kollégáinkra ráírhatunk, felhívhatjuk őket, akár egyesével, akár csoportosan. Ezentúl állandó, vagy alkalmi csoportokat is létrehozhatunk, hogy minél hatékonyabban kommunikálhassunk. A chatbeszélgetések és fájlok (tartalma is) bármikor könnyen előkeríthetők a beépített kereső által.

Video konferencia megoldás

Több telephellyel rendelkezünk, vagy sok, úton lévő munkatársunk van? Többé nem fejfájás egy közös találkozó leszervezése, hiszen akár egy telefon, vagy böngésző segítségével is becsatlakozhatunk az értekezletbe. A legkisebb csomagban is 250 főig ezt könnyedén megtehetjük, akár vendégekkel együtt.

Fájlok elérése bárhonnan

Ha még mindig be kell „VPN”-ezni, vagy bekapcsolva hagyni a munkahelyi gépünk, hogy otthonról is tudjunk dolgozni egy dokumentumon, szintén reformokat köszönthetünk a Teams formájában. Vendég gépen, otthoni laptopon, vagy mobilról is könnyen elérhetjük cégünk teljes dokumentumtárát.

Biztonság

Többé nem kell attól félni, hogy a vállalati dokumentumok privát platformokon vándorolva kikerülnek a felügyelet alól. A Teams egyetlen, védett megoldásként képes, chatprogram, feladatkiosztó alkalmazás, csoportmunka platform, megosztható dokumentumtár és videomeeting eszközként működni, megelőzve ezzel, hogy a felhasználók önállóan keressenek erre megoldást.

„Ki van találva!”

Átfogó megoldás – Ugyan funkciói mindegyikét ki lehet váltani más-más gyártók megoldásával, de az több azonosító, havidíj és több „ajtó” az adathalászoknak, amin keresztül a céges adataink kiszivároghatnak. A Teams mindezt egy platformon, biztonságosan szolgáltatja és csak egyetlen gyártónak szükséges, egy kedvező havidíjat fizetni cserébe.

„Nem fog fájni!”

Fájdalommentes bevezetés – Hiánypótló termék lévén a Microsoft Teams rendszerét „csak” el kell kezdjük használni, a felület és a lehetőségek adják magukat. Szakértő segítséggel pedig olyan ökoszisztéma alakítható ki, ahol a hagyománykedvelők és az innovátorok is megtalálják a számításaik, ugyanis akár felhasználónként beállítható, hogy kinek melyik funkciót kell használnia.

„Már bizonyított!”

Túl vagyunk a kezdeti időszakon – több, mint 2,5 éve a piacon lévő termék lévén a kezdeti, termékbevezetési időszakon jócskán túl vagyunk, ami két dolgot jelent. A termék folyamatosan lett jobbá csiszolva a visszajelzések alapján, valamint számtalan sikeres bevezetés történt már, néhány fős vállaltoktól egészen olyan világméretű cégekig, mint a L’Oréal, vagy a General Electric.

A Microsoft Teams kipróbált, jól működő, hiteles megoldás, katalizálva a digitális transzformációt a kommunikációt hatékonnyá, a céget agilissá, ezáltal sikeresebbé teszi!

A kezdéshez:

  1. Érdemes informatikai partnerünkkel konzultálni, hogy lássuk a megoldást élőben és tisztázzuk, hogy miként lehet sikeresen, módszeresen implementálni mindezt a cégünk hétköznapjaiba
  2. A Microsoft Teams a Microsoft 365 részeként érhető el, tehát ki kell választani egy Microsoft 365 csomagot, ami tartalmazza a szolgáltatást

Már 4,2 EUR (kb. 1500 HUF) +ÁFA/fő havidíjtól elérhető, a Vállalati Alapcsomag részeként

                A csomag tartalma még:

  • 1 TB (+10GB/fő) Teams tárhely
  • 1 TB/fő OneDrive for Business tárhely (nem adódik össze)
  • 50 (+50) GB/fő postafiók naptárral, névjegyzékkel (komplett levelezőrendszer)
  • Böngészőből futó Office (Word, Excel, Powerpoint, nem telepíthető verzió)
  • Felügyeleti, biztonsági és riportálási megoldások
  • Kérdőív készítő app, új generációs történetmesélő alkalmazás, vállalati közösségi portál és sok egyéb más