PenTera – behatolásteszt kattintással

PenTera

A PenTera teljesen automatizált red teaming terméket fejleszt, amivel automatikusan tudjuk a hálózatok működését ellenőrizni, vagy más biztonsági tesztelést elvégezni.

Többféle módon is használható a PenTera automatikus behatolásteszt:

Egy egy napos, pár órás automatizált red teamként a PenTera lényegében a teljes pentesztelő csapatot tudja helyettesíteni. Pár óra alatt kész az összegző riport a lehetséges támadási módokról, miközben a meglevő hálózati védelmi megoldások is aktívan érzékelik a támadásokat így egyszerre több rendszer működését tudjuk jól ellenőrizni és áttekinteni.

Fejlett ügyfeleinknek folyamatos biztonsági validálást tudunk szolgáltatni A PenTera automatikus behatolásteszt segítségével. Legyen minden nap egy red teaming, amivel naprakészen lehet tartani a védelmet és folyamatosan nyomon lehet követi a hálózat ellenálló képességét (resilience score).

Krediteket is lehet vásárolni 1-1 különálló red teaming futtatáshoz, amivel bármilyen más projektnél automatikusan és emberi erőforrás nékül lehet a PenTera segítségével részletes pentesztelést végezni.


Hadd mutassuk be Önnek is a PenTera automatikus behatolástesztet (a Pcysys-tól)!

A kiberbiztonsági megoldásaink ismertetésénél kitérünk az új technológiák legfontosabb pontjaira, és segítünk megérteni a fejlett biztonsági megoldásaink előnyeit. Kezdjen el egy projektet az EU Tűzfal – Antokiroda fejlett IT biztonsági technológiáival!

Kérjen további információkat elérhetőségeinken!