email védelem

Vade Secure for Office 365

Az email még mindig az elsődleges támadási felület bejutni egy hálózatba. Az üzleti levelezést a Microsoft nem képes önállóan megvédeni, hiszen minden kiberbűnöző legalapvetőbb feladata, hogy minimum az Office 365 beépített védelmén átjusson. Míg a felhasználók 80 százaléka nem tud különbséget tenni egy átverés és egy jó levél között, ezért csak egy hatékony külső védelem nyújthat valódi email biztonságot.
Világszete több mint 500 millió postafiókon bizonyított védelem.

Célzott támadások elleni védelem

A célzott támadások, spear phishing elleni védelemmel a Vade Secure megóv a legveszélyesebb átverésektől. A célzott adathalászat beláthatatlan károkat okozhat és megkerüli a vírusvédelmeket, hiszen nem tartalmaz szűrhető fájlokat.

Hírlevél, közösségi és vásárlási mappák

A Vade Secure külön mappákba is válogathatja a hírleveleket, a közösségi média frissítéseket és a vásárlási ajánlatokat, így azok nem zavarják a fontos üzleti levelezést.

Fejlett védelem mesterséges intelligenciával

A kattintás idejében történő linkszűrés biztosítja, hogy a levél érkezése után azonosított veszélyek is szűrésre kerüljenek. M.I. alkalmazásával a levél tartalmának elemzésén kívül az emailek kotextusát és szándékát is meg tudja állapítani a szűrő, ami sokkal pontosabb klasszifikációt eredményez.

Teljesen Office 365 integrált és azonnali aktiválható

A rendkívül egyszerűen (DNS bejegyzések módosítása nélkül) telepíthető Vade Secure közvetlenül az Office 365-ba integrálódik, szabványos API hívásokon keresztül.

Ingyenes próbaváltozatot kérek!