A10 Networks

Az A10 Networks alkalmazás-gyorsító, terhelés-elosztó és DDoS-védelmi megoldásai honlapjait és felhőjét megbízhatóvá, villámgyorssá teszik, miközben megvédik a legveszélyesebb hálózati támadásoktól.

A10 networks L4-L7 alkalmazás gyorsítóAPPLICATION DELIVERY CONTROLLER   A terheléselosztókból dinamikusan fejlődő új ADC megoldások az adatközpontok, nagyvállalatok és hoszting cégek számára jelentenek nagy teljesítményű határvédelmet, és alkotják a privát felhők sarokköveit.

A10 networks DDoS komplex védelemAlkalmazások gyorsítása a minél jobb és megbízhatóbb felhasználói élményért
Kihasználtság optimalizálása a belső szerverek számának és költségeinek minimalizálásáért
Biztonság megteremtése túlterheléses, DDoS támadások és a webalkalmazások fenyegetettségei ellen

Ismerje meg a termékeinket!

 

A10 networks IP4-IP6 váltásAz A10 technológia alapját az ACOS operációs rendszer alkotja, amely a konkurenciával szemben egy teljesen újragondolt, 64 bites, nagy sebességű osztott-memórián alapuló platform. Az ACOS a piac legjobb ár/teljesítmény arányával büszkélkedhet, magasan kiemelkedik a hagyományos ADC megoldások közül.
Az ACOS részletesen →

Az A10 Networks

 

NYSE: ATEN   Az application networking vezető szállítója nagy teljesítményű hálózati ADC megoldásokat fejleszt az adatközponti alkalmazások gyorsítására és biztonságának megteremtésére.

A10 networks a várakozó felhasználók ellenVilágszerte több mint háromezer vállalat és webóriás használ A10 megoldásokat hiperskálázható növekedés biztosítására. A 2004-ben alapított, a NYSE tőzsdén jegyzett vállalat székhelye az amerikai San Jose-ban található.

A megoldások csapatunktól, magyar terméktámogatással és hazai tréningekkel könnyen elérhetők: bérletet, felhasználás-arányos vásárlást vagy kedvezményes eszközkiváltást egyaránt kínál a hazai A10 csapat.
Rólunk részletesen →

A10 networks referencia ügyfelek

A10 networks referencia ügyfelek


Angol nyevű letölthető anyagok az A10 Networkstől:Hadd mutassuk be Önnek is a terhelés-elosztó és DDoS-védelmi technológiákat az A10 Netwoks-től!

A kiberbiztonsági megoldásaink ismertetésénél kitérünk az új technológiák legfontosabb pontjaira, és segítünk megérteni a fejlett biztonsági megoldásaink előnyeit. Kezdjen el egy projektet az EU Tűzfal – Antokiroda fejlett IT biztonsági technológiáival!

Kérjen további információkat elérhetőségeinken!