Infrastruktúra higiénia

Az infokommunikáció területén többféle hálózatos-,
biztonsági és szerver megoldást kínálunk az
infrastruktúra védelem- és egészség, más szóval
az infrastruktúra higiénia érdekében.

HP, IBM szerver, tároló és hálózati eszközök

Eredeti HPE, IBM (Lenovo) és más szerver, tároló és hálózati eszközök beszerzése Magyarországi szervizgaranciával, megfizethető árakkal, felújított- és új kivitelben, gyorsan és gazdaságosan a Szerver webáruházból.

szerver webáruház logo

A10 Networks application networking

Alkalmazás-gyorsító, terhelés-elosztó és DDoS-védelmi megoldásaival az A10 Networks a honlapokat és felhőket megbízhatóvá, villámgyorssá teszik, miközben megvédik a legveszélyesebb hálózati támadásoktól.


vectra.ai Vectra Networks

Vectra Networks hálózati önvédelem

Mesterséges intelligenciájával felfedez minden aktív, rejtett kibertámadást. A Vectra Networks továbbá lehetőséget biztosít azonnali reakcióra, vagy akár automatikus védekezésre.


Stormshield_Logo_CMYK

Stormshield ipari tűzfal

A SCADA‐védelem, az ipari hálózatok és a kritikus infrastruktúrák védelme egyre nagyobb hangsúlyt kap a kiberfenyegetések fejlődésével amihez a Stormshield átfogó és mindenekelőtt megfizethető ipari védelmet képes szállítani.


wallix-logo-connection-1[1]

WALLIX privilegizált felhasználó kezelés

Rendet tesz a kritikus szerverekkel és erőforrásokkal végzett munkában. WALLIX-on keresztül lépnek be a szerverekre, amelyek jelszavát is a rendszer kezelheti. A teljes munkamenet kereshető és visszanhézhető megfelelve a jogi előírásoknak.


Waterfall logo

Waterfall Security adatdiódák

A hatékonyabb ICS védelem érdekében különböző megközelítésre van szükség az operációs technológiához (OT).
A Waterfall ismeri és alkalmazza a legjobb ICS kibervédelmi technikákat. Tisztában van vele, hogy miért nem működik az IT biztonság az OT rendszerekben.