Vectra Cognito Detect – Office 365

A Vectra for Office 365, vadonatúj Office 365 biztonsági megoldásunk, amely átláthatóvá teszi azokat az új fenyegetésvektorokat, amelyekkel a szervezetek szembesülnek, amikor a saját helyi infrastruktúráról a Microsoft felhőszolgáltatásaira térnek át.

Vegye kézbe az Office 365 biztonságát a Vectra AI új felhőbiztonsági megoldásával. „Az Office 365 biztonsága kulcsfontosságú kihívást jelent a felhőbe költöző összes szervezet számára. A fiók átvétele vált a legnagyobb fenyegetésvektorrá, és az Office 365 biztonsági incidensei hónapokig, sőt évekig észrevétlenek maradhatnak. A Vectra AI új, az Office 365-hez készült Cognito Detect programja a gépi tanuláson alapuló fenyegetési modellek erejét mozgósítja, hogy lefedje a támadások vektorait a Microsoft felhőjében.

Vegye át az Office 365 biztonság irányítását a Vectra AI segítségével!

A Microsoft 365 és az Office 365 biztonsága kulcsfontosságú kihívás azoknak a szervezeteknek, amelyek már dolgoznak a Microsoft felhőjében, vagy tervezik a belépést. A hagyományos biztonsági intézkedések nem hatékonyak az Office 365 számára, mivel a hackerek és a fenyegetett szereplők saját környezetük kényelméből, a cég helyszíni, biztonságos hálózatától messze elérhetik az Office 365-t. Az új Vectra Cognito Detect for Office 365, a Vectra AI termékcsaládjának legújabb kiegészítése.