Optikai hálózatos képzések

Az Antók Mérnöki Iroda Kft. a Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján engedélyezett* képzéseket indít 2022-ben.

Felnőttképzési tevékenységünk keretet biztosít az optikai hálózatszerelési és az optikai kábelszakasz mérési szakmai feladatok ellátásához az elméleti és gyakorlati szakmai ismeretek és készségek megismeréséhez és elsajátításához.

AMI logo tr

A képzések célja:

A “szupergyors internet” projekt (új generációs) optikai kábelhálózatok kiépítésével valósul meg. A beruházás nagy volumenű és feszített ütemű, nagyszámú szakmailag képzett munkaerőt igényel. A képzéseink ezeknek a szakembereknek a kiképzése valósul meg Szakmai képzéseink célirányosan a projektben alkalmazott új technológiákhoz igazodó részszakképzés. Elmélyültebb elméleti és gyakorlati szakmai tudásra irányul. Rövidebb időkeretben biztosítja a kívánt humán erőforrást a beruházásokhoz.

A projektben közreműködő szakemberek bizonyos hányada a beruházást követően, mint az üzemfenntartást biztosító személyzet kerülhetnek tartós foglalkoztatásra.

Képzések időtartama: 30 óra (elmélet+gyakorlat)

Képzések helyszíne:

1. Központi képzés: Budapesten

2. Régió képzés: igény szerint

3. Vállalati képzés: igény szerint

4. Egyéni képzés: igény szerint

Képzési időpontok az előzetes felméréshez igazodóan illetve megállapodás szerint.

Az Antók Mérnöki Iroda Kft, felnőttképzési engedély száma: E-001841/2018.

*A Pest Megyei Kormányhivatal, mint a felnőttképzési hatósági feladatokat Engedélyező Hatóság 

Büszkék vagyunk megbízhatóságunkra és szakmai elismerésünkre.
Továbbra is kiemelt célunk a hazai távközlési szakemberek oktatási, képzési támogatása.

Felhívás!
Felnőttképzési panasz kezelés bejelentése a [email protected] címen

Előzetes igényfelmérésért és további információkért forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön, vagy a kepzes @ antokiroda.hu emailen.