Szerver

Szerver 

A Szerver Webáruház többek között az End of Life (már nem gyártott) termékek pótlására, bővítésére kínál számos megfelelő megoldást, akár egyedi igényeken alapuló eszköz támogatási (support) szerződések keretében is.

Szerver webáruház

Eredeti HP, IBM, Dell szerver, tároló és hálózati eszközök beszerzése Magyarországi szervizgaranciával, megfizethető árakkal, felújított- és új kivitelben, gyorsan és gazdaságosan.

Kategóriák:

Amennyiben nem találja oldalunkon a keresett terméket, jelezze felénk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyedi kérését teljesítsük kiterjedt hazai-, Európai- vagy akár tengeren túli beszállítóinkon keresztül.

partsurfer hpe

Ne habozzon! Kérjen cikkszám szerint ajánlatot a szerver@antokiroda.hu emailen vagy +36 20 979-6193 mobilszámon.

Ha Ön már meglévő ügyfelünk, vagy alkudni szeretne a termékek árból, netán egyedi árajánlatra van szüksége, fizetési feltételeket vagy szállítási határidőről szeretne egyezetni, kérjen egyedi Árajánlatot a választott termékekre! Ritka termékek, szerver infrastruktúra elemek, komponensek beszerzése, jó árakon!
A választékunkat folyamatosan bővítjük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyedi kérését teljesítsük.

Természetesen kérhet szerver konfigurációhoz is ajánlatot. Használja a gyártói segédleteket!

Például http://partsurfer.hpe.com vagy lenovo.com/server-library

A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással, vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg 1-5 munkanapos átvétellel, jellemzően 6 vagy 12 hónapos szervizgaranciával.

Környezetvédelmi céljaink

A Szerver Webáruház csapata a szerver infrastruktúra területen a meglévő rendszerek életciklusának meghosszabbításával járul hozzá a környezetvédelem céljainak eléréséhez, ami által elérhető a szemét- és hulladékképződés csökkentése, valamint a környezetszennyezés megelőzése. Ehhez kedvező áron használt-, felújított eszközöket kínálunk gyors szállítással és sok esetben egy éves szervizgaranciával.

Szeretnénk felhívni a figyelmet a környezetszennyezés következményeire, elősegíteni az együttgondolkodást és a közös cselekvést, terjeszteni a fenntartható fejlődés eszméjét. Ehhez kapcsolódó fő konkrét célkitűzések:

  • a helyi erőforrások minél szélesebb körű felhasználása
  • a szemét- és hulladékképződés csökkentése
  • a környezetszennyezés megelőzése

szerver @ antokiroda.hu
+36 (20) 979-6193
Webáruház: szerver.superwebaruhaz.hu
facebook.com/szerverwebaruhaz