Optikai hálózatos képzések

Optikai hálózatos képzések

Az Antók Mérnöki Iroda Kft. a Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján engedélyezett* képzéseket indít 2018-2019 évben.

Felnőttképzési tevékenységünk keretet biztosít az optikai hálózatszerelési és az optikai kábelszakasz mérési szakmai feladatok ellátásához az elméleti és gyakorlati szakmai ismeretek és készségek megismeréséhez és elsajátításához.

A képzések célja:

A “szupergyors internet” projekt (új generációs) optikai kábelhálózatok kiépítésével valósul meg. A beruházás nagy volumenű és feszített ütemű, nagyszámú szakmailag képzett munkaerőt igényel. A képzéseink ezeknek a szakembereknek a kiképzése valósul meg Szakmai képzéseink célirányosan a projektben alkalmazott új technológiákhoz igazodó részszakképzés. Elmélyültebb elméleti és gyakorlati szakmai tudásra irányul. Rövidebb időkeretben biztosítja a kívánt humán erőforrást a beruházásokhoz.

A projektben közreműködő szakemberek bizonyos hányada a beruházást követően, mint az üzemfenntartást biztosító személyzet kerülhetnek tartós foglalkoztatásra.

Képzések időtartama: 30 óra (elmélet+gyakorlat)

Képzések helyszíne:

1. Régió képzés Magyarország 5 régiójában, a gyakorlati képzést is biztosító helyszínen.

2. Vállalati képzés, a szerződő által biztosított helyszínen, saját és külső részvétellel

3. Egyéni képzés:

4. Tematikus képzés:

Képzési időpontok az előzetes felméréshez igazodóan illetve megállapodás szerint.

Az Antók Mérnöki Iroda Kft, felnőttképzési intézményi nyilvántartási száma: 00939/2011

*A Pest Megyei Kormányhivatal, mint a felnőttképzési hatósági feladatokat Engedélyező Hatóság 

Előzetes igényfelmérésért és további információkért forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön, vagy a kepzes @ antokiroda.hu emailen.